Lasagna Cu Ciuperci
Lasagna cu ciuperci ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 1089 calorii, 33g de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,83 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ulei de măsline, ciuperci portobello și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Lasagna de Pollo con Champi Aproximativones (Lasagna de pui și ciuperci), Lasagna Cu Ciuperci, și Lasagna Cu Ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 km F și aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Când apa fierbe, adăugați tăiței și gătiți conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se aruncă cu uleiul de măsline pentru a preveni lipirea tăiței.
Se toarnă laptele într-o cratiță medie și se adaugă usturoiul tocat. Întoarceți focul la mediu și aduceți la foc mic. Într-o a doua cratiță, topiți 1/2 cană (1 băț) de unt la foc mediu, apoi amestecați făina. Întoarceți focul la minim și gătiți, amestecând constant, timp de un minut. În timp ce continuați să bateți, turnați încet laptele. Când s-a adăugat totul și amestecul este neted, adăugați 1/2 linguriță sare, piperul negru și nucșoara. Întoarceți căldura până la mediu-mic și gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă, trei până la cinci minute. Opriți căldura.
Într-o tigaie mare setată la foc mediu, adăugați două linguri de ulei de măsline și două linguri de unt. Aruncați aproximativ jumătate din ciuperci, condimentați cu sare și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile au eliberat puțin lichid și încep să se rumenească.
Scoateți aceste ciuperci și lăsați-le deoparte. Dacă este nevoie de mai multă grăsime, adăugați încă o lingură de măsline și unt și gătiți ciupercile rămase.
Folosind o lingură mare, întindeți o parte din sos în fundul unui vas de copt de 8 x 12 inci.
Adăugați un strat de tăiței lasagna, câteva linguri de sos, 1/3 din ciuperci și 1/4 cană de parmezan ras. Repetați procesul de încă două ori. În cele din urmă, adăugați un strat de sos deasupra și deasupra cu 1/4 cană parmezan ras.
Așezați vasul de copt în cuptor și gătiți până când blatul se rumeneste și sosul clocotește.
Lăsați să se odihnească câteva minute înainte de a săpa. Condimentează după gust cu sare și piper.