Lasagna În Timpul Săptămânii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagnan în timpul săptămânii. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 286 calorii. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, amestec de sos de spaghete, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Cassoulet În Timpul Săptămânii, Plăcintă Ușoară Cu Oală De Pui În Timpul Săptămânii, și Joc Triplu În Timpul Săptămânii: Amestec De Varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Se amestecă roșiile, apa, pasta de roșii și amestecul de sos de spaghete. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute, amestecând ocazional.
Într-un castron mic, combinați oul, brânza de vaci și parmezanul.
Întindeți 2 căni de sos de carne într-un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Strat cu trei tăiței, jumătate din amestecul de brânză de vaci și jumătate din sosul de carne rămas. Repetați straturile.
Acoperiți și coaceți la 350 de minute pentru 50 de minute sau până când un termometru citește 160 de minute. Descoperi; se presara cu branza mozzarella.
Coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când se topesc bule și brânză.
Lăsați să stea 15 minute înainte de tăiere.