Lamb tikka samosas

Lamb tikka samosas
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare indiană. Încercați să faceți samosas tikka de miel acasă. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 402 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, morcov, mazăre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Samosas De Miel, Lamb Tikka Masala, și Balti Lamb Tikka.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, largă, încălziți 1 linguriță de ulei. Condimentați bine mielul și prăjiți până se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați pasta tikka în tigaie încă 2 minute până când este parfumată.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și morcovul cu restul de 1 linguriță de ulei și prăjiți 5 minute până când legumele s-au înmuiat. Sfat într-un castron mare și se amestecă cu menta, chutney și mazăre congelată. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Întindeți o foaie de filo, cu un capăt scurt spre voi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
5
Ungeți cu ulei peste tot. Îndoiți fiecare margine lungă în centru cu 5 cm, astfel încât să aveți o bucată lungă și îngustă de filo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
6
Adăugați aproximativ 130g de amestec în partea stângă sus a benzii și pliați colțul din dreapta sus al filo pentru a face un triunghi. Continuați să pliați lungimea patiseriei pentru a face o formă de samosa.
7
Periați cu mai mult ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
8
Se transferă într-o tavă tapetată cu pergament de copt, se înfășoară în folie alimentară și se congelează. Utilizați în termen de 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Pentru a găti din congelat, încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Gatiti samosele pe tava lor de copt in mijlocul cuptorului timp de 35-40 de minute, intoarcandu-se la jumatatea fierberii, pana devin aurii si fierbinti la mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Se scurge pe hârtie de bucătărie pentru a absorbi excesul de ulei și se servește cu salată, chutney suplimentar și raita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
RaitaRaita
Subţire-Subţire-

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru Samosa. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Kir-Yianni Akakies Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Culoare de trandafir strălucitor. Bule supraabundente care indică mirosurile minunate ale lui Xinomavro. Pereche excelentă cu bucătăria mediteraneană, mâncăruri picante din bucătăria asiatică și pești uleioși. De asemenea, poate fi savurat singur ca aperitiv sau după masă.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista