Reteta de miel Korman este gata în aproximativ 24 de ore și 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $ 4.22 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 68G de grăsime, și un total de 822 calorii. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, ghee, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 29 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Lamb Korma, Lamb Korma, și Miel Korma Curry pentru rețete similare.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Skeleton Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.