Ketchup pentru adevărații iubitori de mâncare
Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 808 calorii. Această rețetă servește 1. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar, sare de mare nerafinată, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Nourished Kitchen are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Granola de zi cu zi de la Real Food, Real Simple, Iubitorii de Ketchup Murray Slumgullion (Lite-Bleu), și Sos De Afine Cu Mâncare Adevărată.
Instrucțiuni
Puneți pasta de roșii într-un bol mare de amestecare și pliați în miere crudă sau alt îndulcitor natural la alegere.
Bateți într-un sfert de cană de zer proaspăt sau cultură de legume în pasta de roșii îndulcită împreună cu oțet de mere, sare de mare, ienibahar și cuișoare. Continuați să bateți aceste ingrediente împreună până când pasta este netedă și uniformă.Puneți ketchup-ul de casă într-un borcan de zidărie, acoperiți cu două linguri rămase de zer proaspăt sau cultură de legume, acoperiți ușor cu o cârpă sau capac și lăsați ketchup-ul să stea la temperatura camerei, netulburat, timp de trei până la cinci zile.După trei până la cinci zile, descoperiți ketchup-ul de casă și amestecați-l bine înainte de a-l transfera la frigider. Ketchup-ul de casă fermentat natural se va păstra câteva luni la frigider.