Keema (carne măcinată în stil indian)
Keema (carne măcinată în stil indian) este o rețetă indiană care servește 4. O porție conține 511 calorii , 30 g de proteine și 40 g de grăsime . Pentru 2,81 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 77 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 74% . Felul principal de carne de vită condimentată cu condimente la India , salata de varză în stil indian și alunița ușoară de pește (tocană de pește în stil indian de sud cu nucă de cocos) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și grea, la foc mediu, gătiți mielul măcinat până când se rumenește uniform. În timp ce gătiți, despărțiți cu o lingură de lemn până se sfărâmă.
Transferați carnea de miel gătită într-un castron și scurgeți toată grăsimea, cu excepția unei linguri.
Se caleste ceapa pana devine moale si translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și se prăjește 1 minut. Se amestecă garam masala și sarea și se fierbe 1 minut. Întoarceți mielul rumenit în tigaie și adăugați pasta de roșii și bulionul de vită. Reduceți căldura și fierbeți timp de 10 până la 15 minute sau până când carnea este complet gătită și lichidul s-a evaporat.