Kedgeree este un fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 2,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1043 calorii. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă fierte, ardei iute, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Kedgeree, Kedgeree, și Kedgeree pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți prazul, ardeiul iute și pudra de curry în unt până se înmoaie, adăugați mazărea, piperul și prăjiți câteva minute.Apoi adăugați orezul, eglefinul și ouăle, prăjiți 5 minute la foc blând până se încălzește, aveți grijă când amestecați, nu doriți să rupeți prea mult peștele și ouăle.Dacă amestecul pare prea uscat, adăugați puțin lichid de braconaj sau lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Eglefin
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)