Kebab De Creveți La Grătar

Kebab De Creveți La Grătar
Nevoie de o felul principal pescatarian? Kebab-urile de creveți la grătar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 850 calorii, 55g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $7.2 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pilaf cald de grâu bulgur, unt, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Kebab De Creveți La Grătar Mediteranean, Kebab de creveți și legume la grătar, și Creveți la grătar și kebab de lămâie.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Puneți creveți, ardei iute și roșii pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Ungeți cu 1/4 cană amestec de unt și acoperiți. Pregătiți pilaf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Frigarui la grătar peste cărbuni la cald mediu 3 minute pe fiecare parte sau până când creveții sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Ungeți cu amestecul de unt rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Notă de vin: Natalie MacLean, autoarea cărții roșu, alb și beat peste tot, sugerează asocierea kebaburilor cu Villa Maria Sauvignon Blanc, un alb răcoritor din Noua Zeelandă. Aromele sale de citrice și plante completează acest fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis. Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate29
Revista