Kate ușor Germană Sauerbraten

Kate ușor Germană Sauerbraten
Sauerbraten ușor german Kate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 521 calorii, 45g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână ceapă, boabe de piper, morcovi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 218 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați German Sauerbraten, Tocană Germană Sauerbraten, și Easy Sauerbraten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți apa, vinul roșu, oțetul de cidru, lămâia, 1/2 ceapă, usturoiul, cuișoarele, frunzele de dafin, zahărul alb, sarea, fructele de ienupăr și boabele de piper într-o cratiță la foc mediu până când zahărul este dizolvat, aproximativ 5 minute. Lăsați marinada să se răcească și turnați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 CanăCeapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2
Adăugați friptura de vită, înveliți cu marinată, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider 2 până la 3 zile, întorcând friptura de două ori pe zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
3
Puneți ceapa, morcovii și țelina într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Scoateți friptura din marinată și așezați deasupra legumelor. Se strecoară marinata și se toarnă 2 1/2 căni peste friptură; rezervă marinata rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în JumătateCartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
5
Acoperiți și gătiți friptura la foc mic timp de 8 ore. Opriți aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Transferați friptura pe o tăietură și acoperiți-o cu folie de aluminiu. Se strecoară lichidul de gătit într-un castron mare și se întorc legumele la aragazul lent pentru a se odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în JumătateCartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
7
Încălziți aproximativ 3 căni de gătit lichid și gingersnaps într-o cratiță la foc mediu-mare, adăugând marinada rezervată după cum este necesar, până când sosul este îngroșat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
8
Feliați friptura și serviți cu legume și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în JumătateCartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana poate fi asociată cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care îl puteți încerca este Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder
Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder
Un vin foarte gustos, puternic, cu aromă pronunțată și culoare roșie închisă bogată. Are o aromă delicioasă de cireșe, fructe de pădure roșii și prune cu taninuri decente și netede. Dulceața sa este plăcută și armonică, ceea ce o face plăcută pentru iubitorii de vinuri nu prea uscate.Un însoțitor delicios la deserturi și brânză, dar și la mâncăruri la grătar și afumate. Este, de asemenea, un vin pentru plăcere și un capac de noapte foarte gustos
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Revista