Kate ' s Thanksgiving Turcia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 9 și costă $3.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 682 calorii. 133 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Ziua Recunostintei Turcia resturi Bliss: Turcia Mac-și-Cheeselets, Resturi De Curcan De Ziua Recunoștinței-Împachetări De Curcan, și Turcia Gumbo (cu resturi de curcan de Ziua Recunostintei).
Instrucțiuni
1
Cu aproximativ o săptămână înainte de a începe să vă saramurați curcanul, puneți-l la frigider pentru a dezgheța.Cu o zi înainte de a vă prăji curcanul, combinați bulionul de pui și ingredientele de saramură rămase (prin pătrunjel) într-un vas foarte mare. Se aduce la fierbere și apoi se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scoateți ambalajul din curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Îndepărtați gâtul și măruntaiele (asigurați-vă că verificați atât cavitățile corpului, cât și ale gâtului) și rezervați pentru utilizare ulterioară, dacă doriți. Clătiți curcanul în apă rece și apoi puneți-l în găleata de 5 galoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Adăugați apa rece și cuburile de gheață, apoi adăugați amestecul de saramură. Se amestecă pentru a combina. Acoperiți cu capacul și apoi puneți-l într-un loc rece timp de până la 24 de ore.Când sunteți gata să vă prăjiți curcanul, Preîncălziți cuptorul conform instrucțiunilor de pe ambalajul pungii de prăjire. Se înmoaie 1/2 cană de unt și se amestecă cu 1 lingură de salvie proaspătă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie Proaspătă
Gummy Salvatori De Viață
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți curcanul din saramură, clătiți-l în apă rece și puneți-l în tigaia de prăjire. Folosiți-vă mâinile pentru a slăbi pielea între piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Întindeți pumni de unt de salvie între sân și piele, frecând orice exces peste exteriorul skin.In un blender, combinați 1/2 c. bulion de pui, 2-3 căței de usturoi și 1/4 c. unt topit până se omogenizează complet. Folosiți injectorul de aromă pentru a injecta amestecul pe tot curcanul.Alunecați sub piele orice crenguțe de rozmarin și cimbru rămase.Umpleți mărul, ceapa și țelina în cavitatea curcanului. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a pieptului de curcan și apoi puneți curcanul în punga de prăjire și prăjiți până când termometrul înregistrează 165 conform instrucțiunilor sacului de prăjire. Când ați ajuns la 165, scoateți curcanul din cuptor și tăiați punga departe de curcan. Lăsați-l să stea 15-20 de minute înainte de feliere pentru a permite sucurilor să redistribuie și să păstreze sucul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch