Kabobs Speciale Cu Fructe De Mare

Kabobs Speciale Cu Fructe De Mare
Fructe de mare Speciale Kabobs este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 4,28 USD pe porție. O porție conține 568 calorii, 32g de proteine, și 43G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână scoici de mare, sos de soia, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Caserolă Specială Cu Fructe De Mare, Tigaie Specială Cu Fructe De Mare, și Deviled Fructe De Mare Speciale.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă 1/4 cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați peștele-spadă, scoicile și creveții. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; la frigider timp de 30 de minute. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Scurgeți și aruncați marinada. Înfășurați o bucată de slănină în jurul fiecărei scoici. Pe patru frigarui din lemn metalic sau îmbibat, filetați alternativ scoicile, peștele-spadă, creveții, legumele și ananasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Pește-spadăPește-spadă
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
4
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Grill fructe de mare, acoperite, la foc mediu sau broil 4 in. de la căldură timp de 3-5 minute pe fiecare parte sau până când peștele devine opac, creveții devin roz, iar scoicile sunt ferme și opace, ungând ocazional cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista