Fructe de mare Speciale Kabobs este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 4,28 USD pe porție. O porție conține 568 calorii, 32g de proteine, și 43G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână scoici de mare, sos de soia, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Caserolă Specială Cu Fructe De Mare, Tigaie Specială Cu Fructe De Mare, și Deviled Fructe De Mare Speciale.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă 1/4 cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați peștele-spadă, scoicile și creveții. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; la frigider timp de 30 de minute. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Scurgeți și aruncați marinada. Înfășurați o bucată de slănină în jurul fiecărei scoici. Pe patru frigarui din lemn metalic sau îmbibat, filetați alternativ scoicile, peștele-spadă, creveții, legumele și ananasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Pește-spadă
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
4
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Grill fructe de mare, acoperite, la foc mediu sau broil 4 in. de la căldură timp de 3-5 minute pe fiecare parte sau până când peștele devine opac, creveții devin roz, iar scoicile sunt ferme și opace, ungând ocazional cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită