Jumătăți De Varză De Bruxelles Murate

Jumătăți De Varză De Bruxelles Murate
Jumătățile de varză de Bruxelles murate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 144 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, frunze de dafin, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Coaste scurte Sous Vide de 48 de ore cu sos de rodie și salată murată de varză de Bruxelles, Twist and Sprout: pizza cu varză de Bruxelles și slănină, și Salată De Muguri De Fasole Murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați mugurii și tăiați-i în jumătate. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
2
Combinați oțetul, apa și sarea într-o oală nereactivă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Împărțiți boabele de piper, semințele de muștar, căței de usturoi și frunzele de dafin între 2 borcane de halbă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Împachetați varza în borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
5
Se toarnă saramură peste muguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
6
Folosiți un bețișor de lemn pentru a îndepărta bulele de aer din borcane.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
7
Ștergeți jantele, aplicați capacele și inelele și procesați într-o baie de apă clocotită timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Când timpul a trecut, scoateți borcanele din conservă și lăsați să se răcească pe un prosop pliat.
9
Când borcanele sunt reci, testați sigiliile. Dacă sigiliile sunt bune, borcanele pot fi depozitate în cămară (orice borcane nesigilate trebuie refrigerate). Dați murături cu cel puțin 48 de ore înainte de a le mânca, astfel încât saramura să pătrundă complet în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
10
Borcanele sigilate se vor păstra până la un an pe raftul Cămării.
DificultateExpert
Gata În48 hrs
Porții2
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista