Julienne pui umplut cu legume cu sos de ghimbir-Hoisin
Julienne pui umplute cu legume cu sos de ghimbir-Hoisin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 307 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, ulei de susan, sos hoisin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Legume Julienne, Se amestecă Broccoli prăjit cu ghimbir și sos Hoisin, și File de somon în Papillote cu legume Julienne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti puiul, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ghimbir și usturoi; saut 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Adăugați morcovul, dovlecelul și ardeiul gras; saut 3 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați sos de soia și sos hoisin; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
5
Puneți amestecul de morcovi într-un castron; se răcește 5 minute. Se amestecă în panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Feliați fiecare sân pe jumătate pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise, așezând pieptul plat.
7
Așezați fiecare jumătate de sân între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
Creveți Sotați, Decojiți
8
Împărțiți amestecul de morcovi în 4 porții egale; lingurați fiecare porție în jos în centrul fiecărei jumătăți de sân, lăsând o margine de 1/2 inch la fiecare capăt. Îndoiți părțile sânilor peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
9
Așezați o foaie lungă de 2 picioare de folie de plastic rezistentă pe o suprafață de lucru cu 1 latură lungă atârnată peste marginea tejghelei de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Așezați o jumătate de sân umplut, cu cusătura în jos, la capătul cel mai îndepărtat de dvs.; rotiți strâns puiul spre dvs., modă cu jeleu. Răsuciți capetele în direcții opuse pentru a forma un cilindru. Legați folia de plastic în noduri strânse de pui la fiecare capăt. Tăiați excesul de folie aproape de nod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
11
Așezați o a doua foaie lungă de 2 picioare de folie de plastic rezistentă pe suprafața de lucru; așezați puiul rulat pe folie și repetați procedura. Repetați cu jumătățile de piept de pui rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
12
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-un vas mare; adăugați pui. Simmer 15 minute (nu fierbe), întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
13
Scoateți din apă și lăsați să stea 10 minute înainte de a desface și tăia în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
14
Pentru a pregăti sosul, combinați ceapa și ingredientele rămase într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat