Jicama Slaw necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție conține 148 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți pe porție. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână oțet de orez nesezonat, jicama, pudră de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 67%. Rețete similare includ Jicama Slaw, Jicama Slaw, și Jicama Slaw.
Instrucțiuni
1
Acasă: puneți legumele tăiate într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Păstrați, răcit, până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
1
Combinați uleiul, oțetul, sucul de lămâie, coriandrul tocat, sarea, piperul, zahărul, pudra de chili și fulgii de chile într-o pungă sau recipient mic de plastic resigilabil. Păstrați, răcit, până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Praf De Chili
Suc De Lămâie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Oțet
Piper
Zahăr
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
1
Adăugați pansament la legume, agitați pentru a se combina bine și lăsați să stea 15 minute, amestecând de 2 sau 3 ori.