Jerk cartofi dulci & negru fasole curry
Rețeta smucitură de cartofi dulci și curry de fasole neagră ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 oră și 35 de minute. O porție conține 170 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 97 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, cartof dulce, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 769 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Cartofi dulci și Chili de fasole neagră, Cartofi dulci și Chili de fasole neagră, și Supă de fasole neagră și cartofi dulci.
Instrucțiuni
Înmuiați ușor ceapa tăiată cubulețe în uleiul de floarea soarelui într-o tigaie mare sau caserolă.
Între timp, bateți împreună ceapa tocată aproximativ, ghimbirul, tulpinile de coriandru și condimentul smucit cu un blender de mână.
Se adaugă la ceapa înmuiată și se prăjește până se parfumează. Se amestecă cimbru, roșii tocate, oțet, zahăr și cuburi de stoc cu 600 ml apă și se aduce la foc mic. Fierbeți timp de 10 minute, apoi aruncați cartofii dulci și fierbeți încă 10 minute. Se amestecă fasolea, ardeii și unele condimente și se fierbe încă 5 minute până când cartofii sunt aproape fragezi. Se răcește și se răcește până la 2 zile.
Pentru a servi, încălziți ușor pe plită. Tăiați aproximativ majoritatea frunzelor de coriandru și amestecați, apoi serviți împrăștiate cu frunzele rămase.