Jelly Roll
Jelly Roll ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 320 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, extract de vanillan, făină de tort și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rola De Jeleu Cu Nuci De Afine, Strawberry Jelly Roll, și Rulou De Jeleu De Zmeură-Migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Ungeți o tigaie cu jeleu; tapetați cu pergament sau hârtie cerată și hârtie de grăsime.
Amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un bol mare.
Adăugați untul, 2 ouă și vanilia la ingredientele uscate și bateți cu un mixer electric la viteză mare până la pufos. Separați restul de 2 ouă.
Așezați albușurile într-un castron mic și bateți gălbenușurile în aluat.
Cu bătăile curate, bateți albușurile la viteză mare până când sunt rigide; pliați albușurile bătute în aluat doar până când nu rămân dungi albe.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită și coaceți până când centrul izvorăște înapoi când este apăsat ușor,aproximativ 15 minute.
Cerneti zaharul cofetarilor peste un prosop de lenjerie care a fost intins pe o suprafata de lucru; Inversati tortul pe prosop. Rapid, îndepărtați pergamentul, tăiați marginile crocante ale tortului, întindeți tortul cu gem și rulați folosind prosopul ca ajutor. Rotiți bine tortul în prosop și lăsați-l deoparte, cu fața deschisă în jos, până se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Transferați pe placa de servire și feliați transversal.