Jeleuri De Zmeură-Rodie
Jeleuri de zmeură-rodie necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 42 de cenți pe porție, primești un condiment care servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 105 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr, apă, suc de rodie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Jeleuri de afine și rodie, Jeleuri De Clementină, Rodie Și Fructul Pasiunii, și Jeleuri De Afine-Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați gelatină fără aromă peste apă într-un castron mic; lasa sa stea 1 min.
Se amestecă 1/4 cană zahăr și amidon de porumb într-o cratiță medie. Se amestecă treptat sucul și gelatina fără aromă până se omogenizează. Aduceți la fierbere la foc mediu; gatiti 5 min., amestecând constant.
Se adaugă amestecuri de gelatină uscată; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Se toarnă în tigaie de pâine de 9x5 inci pulverizată cu spray de gătit. Dați la frigider 1 oră sau până când este ferm.
Tăiați în 24 de bucăți. Se acoperă cu zahărul rămas chiar înainte de servire.