Jeleuri de păianjen portocaliu de ciocolată

Jeleuri de păianjen portocaliu de ciocolată
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, paleolitic și condiment primar? Jeleurile de păianjen portocaliu de ciocolată ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 62 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. 59 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână suc neted de portocale, gelatină, ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce e bine. Jeleuri de portocale și afine-complet naturale și rafinate fără zahăr, Espresso și jeleuri de ciocolată, și Jeleuri de coniac de arțar acoperite cu ciocolată cu nuci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți sucul de portocale într-o tigaie de dimensiuni medii până aproape de fierbere. Acoperiți gelatina cu apă rece și lăsați 5 minute până se înmoaie și se înmoaie. Stoarceți orice exces de apă. Scoateți tigaia de pe foc și amestecați gelatina până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Bomboane RuntsBomboane Runts
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Lăsați amestecul să se răcească puțin, apoi împărțiți între 10 feluri de mâncare.
3
Se pune la frigider cel puțin 5 ore, sau de preferință peste noapte.
4
Acoperiți o foaie de copt cu niște pergament de copt. Topiți ciocolata fie în cuptorul cu microunde (1-2 minute ar trebui să o facă), fie într-un castron așezat peste o tigaie mică cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Turnați ciocolata topită într-o pungă mică pentru congelator. Faceți o pungă de conducte tăind o bucată mică dintr-un colț. Acum scoateți 10 forme de pânză de păianjen pe pergamentul de copt: introduceți un cerc cu un cerc mai mic în interior, apoi linii de țeavă care ies din centru ca spițele unei roți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
6
Așezați pânzele de păianjen de ciocolată în frigider pentru a se întări. Chiar înainte de servire, îndepărtați cu grijă fiecare pânză de păianjen de pe pergament și așezați deasupra unui jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
OcaziiHalloween
Revista