Jeleu De Mentă De Tei

Jeleu De Mentă De Tei
Lime Mint Jelly ia în jur 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 85 calorii. Această rețetă servește 40. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un condiment foarte accesibil. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, sucul de lămâie, colorantul alimentar și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Jeleu Mojito-jeleu de tei și mentă, Mentă Jeleu, și Jeleu Clasic De Mentă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, apa și sucul de lămâie; adăugați colorant alimentar, dacă doriți. Aduceți la fierbere la foc mare, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați pectina, menta și coaja de tei și reveniți la fierbere completă. Se fierbe 1 minut, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De TeiCoaja De Tei
PectinăPectină
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3
Se ia de pe foc; se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un castron mare. Îndepărtați spuma dacă este necesar. Puneți cu grijă în borcane sterilizate fierbinți, lăsând 1/4-in. headspace. Reglați capacele. Procesați timp de 10 minute într-o baie cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
PolonicPolonic
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista