Jeleu de mentă

Jeleu de mentă
Jeleul de mentă ar putea fi doar rețeta fără gluten, lacto ovo-vegetariană și fodmap pe care o căutați. Pentru 1,25 USD per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 133 de calorii , 0 g de proteine și 1 g de grăsime . Această rețetă servește 48. Această rețetă este plăcută de 5 bucătari și bucătari. Nu multora le-a plăcut acest condiment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Dacă aveți la îndemână oțet, unt, pectină lichidă de fructe și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 7% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Jeleu Mojito - Jeleu de lime și mentă , Jeleu de mentă și Jeleu de mere de mentă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, aduceți menta și apă la fiert. Se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se ia de pe foc și se toarnă printr-o sită fină, rezervând lichidul de mentă. Aruncați frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Reveniți lichidul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați zahărul, oțetul și untul; se aduce la fierbere, amestecand continuu. Adăugați rapid conținutul ambelor pungi de pectină; aduceți la fierbere completă. Se fierbe 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
PectinăPectină
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Se ia de pe foc; îndepărtați spuma.
6
Adăugați colorant alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
7
Pune cu grijă în borcane fierbinți sterilizate de jumătate de litru, lăsând 1/4 inch. spatiul capului.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
8
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați timp de 5 minute într-o cutie cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
9
Sau, se răcește la temperatura camerei, aproximativ 1 oră. Acoperiți și lăsați să stea peste noapte sau până când se întăresc, dar nu mai mult de 24 de ore. Dați la frigider sau congelați. (Se lasa la frigider pana la 3 saptamani sau se congela pana la 12 luni.)
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Revista