Jam de smochine certo nr

Jam de smochine certo nr
Nevoie de o fără gluten, prietenos cu fodmap și condiment vegetarian? Gemul de smochine certo nr ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 128. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 47 calorii. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, pectină de fructe certo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit, Dulceata de zmeura neagra certo. eu, și Gem de nuca de merișor certo. eu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți conserva cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte cu săpun; clătiți cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Scurgeți bine borcanele înainte de umplere.
5
Tăiați capetele tulpinii din smochine. Se toacă fin sau se macină fructele. Măsurați exact 4 căni de fructe preparate în 6 sau 8 qt. saucepot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați suc de lămâie și apă; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Se amestecă zahărul în fructele preparate în saucepot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați unt la spumă redusă. Aduceți amestecul la fierbere completă (fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitat) la foc mare, amestecând constant. Se amestecă pectina. Reveniți la fierberea completă și fierbeți 1 min., amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
PectinăPectină
9
Se ia de pe foc. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
10
Se toarnă imediat în borcane pregătite, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele borcanului. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
11
Așezați borcanele pe raftul ridicat în conserve. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12
Adăugați apă clocotită, dacă este necesar.) Acoperiți; aduceți apa la fierbere ușoară. Procesați 10 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
13
Scoateți borcanele și puneți-le în poziție verticală pe prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacelor cu degetul. (Dacă capacele izvorăsc înapoi, capacele nu sunt sigilate și este necesară refrigerarea.)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții128
Scor De Sănătate0
Revista