Irish Whiskey Flat Iron Steak

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Irish Whiskey Flat Iron Steak. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 762 calorii, 45g de proteine, și 60g de grăsime per portie. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. Un amestec de rozmarin, cimbru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 79 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Sfântului patrick. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Whisky Fripturi Plate De Fier, Whisky glazurate fripturi de fier plat și cartofi la grătar, și Friptură De Fier Plat Cu Frecare Uscată.
Instrucțiuni
Combinați uleiul de măsline, whisky-ul, sosul de soia, ceapa verde, usturoiul, piperul, pătrunjelul, cimbrul și rozmarinul într-o pungă mare de plastic sigilabilă; sigilați și agitați pentru a amesteca.
Adăugați fripturile la marinată. Sigilați punga, stoarcând cât mai mult aer posibil. La frigider cel puțin 1 oră.
Scoateți fripturile din marinată; aruncați marinada. Lăsați fripturile să ajungă la temperatura camerei înainte de a găti.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Gătiti fripturile până când încep să se întărească și sunt fierbinți și ușor roz în centru, 6 până la 7 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 140 de grade F (60 de grade C). Acoperiți carnea cu două straturi de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă timp de 10 minute înainte de servire.