Inimile de anghinare coapte ale lui Emmanuel sunt un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 436 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Inimile de anghinare coapte ale lui Emmanuel, Inimi De Anghinare La Cuptor, și Inimile de anghinare coapte ale lui Rose.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întoarceți anghinarea scursă cu susul în jos pentru a scoate tot lichidul. Înjumătățiți inimile de anghinare, pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Stropiți o caserolă mică cu puțin ulei de măsline extravirgin și întindeți-o în jurul vasului cu o perie de patiserie. Aranjați inimile de anghinare înjumătățite cu vârfurile în sus, cu fundul în jos, într-un model stratificat în vas. Strângeți sucul de 1/4 lămâie peste Inimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Chips-uri Taco Tricolore
Pâine Cu Nuci și Stafide
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Perie De Patiserie
4
Preîncălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ulei și unt în tigaie. Când untul se topește în ulei, adăugați usturoi și hamsii. Folosind partea din spate a unei linguri de lemn, transformați hamsiile în ulei pe măsură ce se despart. Când hamsiile s-au dizolvat în ulei, adăugați pesmet în tigaie și prăjiți ușor, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați pătrunjel, brânză și piper negru, amestecați pentru a combina și scoateți tigaia de pe foc. Top anghinare cu un strat uniform de topping de pâine și așezat în mijlocul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
7
Coaceți 10 minute până când anghinarea este caldă și toppingul are o culoare maro auriu intens.