Inimile de anghinare coapte ale lui Emmanuel

Inimile de anghinare coapte ale lui Emmanuel
Inimile de anghinare coapte ale lui Emmanuel sunt un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 436 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Inimile de anghinare coapte ale lui Emmanuel, Inimi De Anghinare La Cuptor, și Inimile de anghinare coapte ale lui Rose.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întoarceți anghinarea scursă cu susul în jos pentru a scoate tot lichidul. Înjumătățiți inimile de anghinare, pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Stropiți o caserolă mică cu puțin ulei de măsline extravirgin și întindeți-o în jurul vasului cu o perie de patiserie. Aranjați inimile de anghinare înjumătățite cu vârfurile în sus, cu fundul în jos, într-un model stratificat în vas. Strângeți sucul de 1/4 lămâie peste Inimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
4
Preîncălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ulei și unt în tigaie. Când untul se topește în ulei, adăugați usturoi și hamsii. Folosind partea din spate a unei linguri de lemn, transformați hamsiile în ulei pe măsură ce se despart. Când hamsiile s-au dizolvat în ulei, adăugați pesmet în tigaie și prăjiți ușor, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați pătrunjel, brânză și piper negru, amestecați pentru a combina și scoateți tigaia de pe foc. Top anghinare cu un strat uniform de topping de pâine și așezat în mijlocul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți 10 minute până când anghinarea este caldă și toppingul are o culoare maro auriu intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista