Inimi de Romaine cu brânză albastră și slănină

Inimi de Romaine cu brânză albastră și slănină
Inimile Romaine cu brânză albastră și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.14 pe portie. O porție conține 716 calorii, 15g de proteine, și 70g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, semințe de țelină, brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până zară ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Lapte ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de inimi romaine Garlicky cu slănină, nuci și brânză albastră, Inimi Romaine Cu Vinetă De Brânză Albastră, și Inimi La Grătar De Romaine Cu Sos De Brânză Albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați fâșiile de slănină pe un suport de prăjire și coaceți la cuptor până când sunt crocante, aproximativ 20 de minute. (Pentru a face bucle de slănină: înfășurați fiecare felie de slănină crudă în jurul unei frigărui metalice într-un mod de frizer și așezați frigaruile pe raftul de prăjire.) Se usucă cu un prosop de hârtie. Când este suficient de rece pentru a manipula, rupeți în bucăți sau în jumătate, dacă utilizați bucle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Puneți oul într-o cratiță mică cu suficientă apă rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, se acoperă și se scoate de pe foc. Puneți deoparte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Scurgeți oul și rotiți-l între palmă și blat pentru a sparge coaja, apoi coajați sub apă curgătoare rece. Frecați oul printr-o strecurătoare cu plasă fină și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Îndepărtați frunzele exterioare mari din inimile romaine și clătiți. Tăiați aceste frunze în bucăți de mărimea mușcăturii și rotiți-le uscate. (Folosiți un cuțit extrem de ascuțit pentru a minimiza vânătăile marginilor.) Înjumătățiți inimile prin miezuri pentru a face 4 pene. Clătiți sub apă curgătoare rece și agitați pentru a se usca la aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Romaine HeartsRomaine Hearts
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Împărțiți pene între 4 plăci. Movilați o parte din romaina tocată deasupra și condimentați cu sare și piper, după gust. Se toarnă aproximativ 1/4 cană de pansament cu brânză albastră peste fiecare salată și se acoperă cu o parte din oul cernut și slănină. Treceți pansamentul rămas la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză AlbastrăSos De Brânză Albastră
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Puls maioneza, brânză albastră, zară, eșalotă, coaja de lamaie, sos Worcestershire, sare, și semințe de țelină într-un procesor de alimente pentru a face un sos indesata, dar pourable. Se amestecă pătrunjelul și se condimentează cu mult piper. Utilizați imediat sau refrigerați într-un recipient bine închis timp de până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista