Inimi de Romaine cu brânză albastră și slănină
Inimile Romaine cu brânză albastră și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.14 pe portie. O porție conține 716 calorii, 15g de proteine, și 70g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, semințe de țelină, brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până zară ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Lapte ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de inimi romaine Garlicky cu slănină, nuci și brânză albastră, Inimi Romaine Cu Vinetă De Brânză Albastră, și Inimi La Grătar De Romaine Cu Sos De Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați fâșiile de slănină pe un suport de prăjire și coaceți la cuptor până când sunt crocante, aproximativ 20 de minute. (Pentru a face bucle de slănină: înfășurați fiecare felie de slănină crudă în jurul unei frigărui metalice într-un mod de frizer și așezați frigaruile pe raftul de prăjire.) Se usucă cu un prosop de hârtie. Când este suficient de rece pentru a manipula, rupeți în bucăți sau în jumătate, dacă utilizați bucle.
Puneți oul într-o cratiță mică cu suficientă apă rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, se acoperă și se scoate de pe foc. Puneți deoparte timp de 10 minute.
Scurgeți oul și rotiți-l între palmă și blat pentru a sparge coaja, apoi coajați sub apă curgătoare rece. Frecați oul printr-o strecurătoare cu plasă fină și dați deoparte.
Îndepărtați frunzele exterioare mari din inimile romaine și clătiți. Tăiați aceste frunze în bucăți de mărimea mușcăturii și rotiți-le uscate. (Folosiți un cuțit extrem de ascuțit pentru a minimiza vânătăile marginilor.) Înjumătățiți inimile prin miezuri pentru a face 4 pene. Clătiți sub apă curgătoare rece și agitați pentru a se usca la aer.
Împărțiți pene între 4 plăci. Movilați o parte din romaina tocată deasupra și condimentați cu sare și piper, după gust. Se toarnă aproximativ 1/4 cană de pansament cu brânză albastră peste fiecare salată și se acoperă cu o parte din oul cernut și slănină. Treceți pansamentul rămas la masă.
Puls maioneza, brânză albastră, zară, eșalotă, coaja de lamaie, sos Worcestershire, sare, și semințe de țelină într-un procesor de alimente pentru a face un sos indesata, dar pourable. Se amestecă pătrunjelul și se condimentează cu mult piper. Utilizați imediat sau refrigerați într-un recipient bine închis timp de până la 3 zile.