Inimi De Bezea Verde Pal Cu Serbete Pastelate
Inimile de bezea verde pal cu Șerbete pastelate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 129 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Inimi Marmorate Pastelate, Inimi De Bezea, și Mousse de căpșuni cu inimi de bezea.
Instrucțiuni
Combinați albușurile de ou (la temperatura camerei), oțetul, crema de tartru și sarea într-un bol mare de amestecare; bate până se spumează. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Tentă bezea la nuanța pastelată dorită de verde.
Lingurați bezea cu 1/2 cană pe hârtie maro unsă, neglazurată. Folosiți spatele unei linguri pentru a modela bezea în inimi de 4 inci. Formați fiecare inimă într-o coajă (laturile ar trebui să aibă o înălțime de aproximativ 1 inch).
Coaceți la 250 timp de 1 oră. Se răcește departe de curenți. Lingurați șerbetul în coji de inimă și serviți imediat.