Inghetata De Busuioc

Inghetata De Busuioc
Înghețata de busuioc este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 443 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 171 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Este perfect pentru Vara. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, zahăr, smântână grea bine răcită și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Avocado (Fără Putină) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți laptele, busuiocul, 1/4 cană de zahăr și un vârf de sare la fiert într-o cratiță grea de 2 litri, amestecând, apoi scoateți-l de pe foc și lăsați să se absoarbă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se transferă într-un blender (cratiță de rezervă) și se amestecă până când busuiocul este măcinat fin, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Bateți gălbenușurile și restul de 1/4 cană de zahăr într-un castron mediu cu un mixer electric până când este gros și palid, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați amestecul de lapte într-un flux, bătând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
5
Se toarnă amestecul într-o cratiță rezervată și se gătește la foc moderat, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când amestecul se acoperă cu spatele lingurii și înregistrează 175 km f pe termometru (nu lăsați să fiarbă). Scoateți imediat de pe foc și turnați printr-o sită cu ochiuri fine într-un vas metalic. Puneți vasul într-un castron mai mare cu apă cu gheață și amestecați până la rece, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
6
Se amestecă smântâna și se congelează în aparatul de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
7
Transferați înghețata într-un recipient etanș și puneți-o congelator pentru a se întări, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții3
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista