Inele de ceapă pentru burger
Burger Joint Onion Rings este un aperitiv care servește 4. O porție conține 253 de calorii, 5 g de proteine și 16 g de grăsime. Pentru 29 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. Mergeți la magazin și luați lapte, sare, ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Cu un scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Copycat Burger King Onion Rings, How to Spiralize an Onion & Healthy Onion „Ineles” și Onion Rings.
Instrucțiuni
Tăiați ceapa în 1/4 inchi. felii; separate în inele. Într-un castron puțin adânc, combinați făina, praful de copt și sarea. Într-un alt bol puțin adânc, bateți oul și laptele.
Pune pesmetul într-un al treilea castron de mică adâncime. Ungeți ceapa cu amestec de făină, apoi scufundați-l în amestecul de ouă și ungeți cu pesmet.
Într-o tigaie electrică sau o friteuză, încălziți uleiul la 375°. Prăjiți rondele de ceapă, câte câteva, timp de 30 de secunde pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se presară cu sare condimentată.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Inele de ceapă. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Sangre de Toro Cava. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Sangre de Toro Cava]()
Sangre de Toro Cava
Galben pal cu perlaj fin și persistent. Intens. Arome florale și de fructe proaspete în perfectă armonie cu notele de citrice și anason. Bule cremoase, delicioase și proaspete. Minunat ca aperitiv sau asociat cu pește și fructe de mare.