Inele De Ceapă Cu Chili Roșu

Inele de ceapa Red Chili ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 404 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de pudră de chili, ulei de canolan, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Inele Crocante De Ceapă Chili, Inele de ceapă Dairy Queen-inele de ceapă proaspăt făcute în fiecare zi, și Inele de ceapă prăjite cu sos de Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa în castron.
Se toarnă laptele; lăsați să stea 30 de minute, aruncând ocazional.
Bateți făina, pudra de Chili roșu, chimenul, boiaua și sarea într-un castron mare.
Se toarnă suficient ulei în oală mare pentru a ajunge la adâncimea de 3 inci.
Se încălzește la 350 de grade F. lucrând cu câteva inele de ceapă la un moment dat, scuturați excesul de lapte. Se înmoaie în amestecul de făină, acoperind ușor.
Adăugați inele de ceapă în oală; prăjiți până devin aurii, aproximativ 45 de secunde.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți.