Inele De Ceapă Crocante, Ketchup Condimentat
Inele de ceapă clare, Ketchup condimentat necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă vegană servește 6 și costă 46 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de muștar măcinat cu piatră, sriracha, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Inele De Ceapă Crocante, Ketchup Condimentat, Inele De Ceapă Crocante Cu Două Scufundări, și Lactate Regina ceapa inele - proaspăt făcute ceapa inele de zi cu zi.
Instrucțiuni
Pentru ketchup-ul condimentat: într-un castron, amestecați împreună ketchup-ul, muștarul și Sriracha, amestecând bine. Apoi la frigider până la servire.
Pentru inelele de ceapă: preîncălziți o friteuză la 375 grade F cu ulei vegetal sau de arahide, așteptând până la încălzire. Apoi, scurgeți apa cu gheață din ceapa tăiată, asigurându-vă că apa s-a scurs. Apoi, într-un castron, amestecați făina, sarea și piperul, amestecând bine. Apoi adăugați o treime din ceapă.
Amestecați bine ceapa, atingeți excesul de făină și apoi adăugați la friteuză, gătind până când sunt crocante, aproximativ 2 minute. După îndepărtare, lăsați să se scurgă excesul de ulei pe prosoape de hârtie. Repetați cu ceapa rămasă.
Se servește cu ketchup-ul condimentat.