Impletituri de cardamom
Cardamom Braids este un aperitiv lacto ovo vegetarian . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 135 de calorii . Această rețetă servește 32 și costă 15 cenți per porție. Dacă aveți cardamom măcinat, lapte, gălbenușuri de ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brie cu chutney de clementine cu parfum de cardamom , înghețată fără ouă cu banane și cardamom și cheesecake cu cardamom și ciocolată fără ouă .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 1/2 cană de lapte cald.
Se adauga 3/4 cana zahar, galbenusurile de ou, untul, cardamomul, sare, 3 cani de faina si laptele cald ramas; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/4 ore.
Punem aluatul în jos; împărțiți în șase bucăți. Modelați fiecare bucată într-un 16 inchi. frânghie.
Așezați trei frânghii pe o tavă de copt unsă; împletitură. Ciupiți ferm capetele și înfundați-le dedesubt. Repetați cu cele trei frânghii rămase pe o altă foaie de copt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Ungeți împletiturile cu lapte și stropiți cu zahărul rămas.
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.