Ierburi-Unt De Coajă De Lămâie

Ierburi-Unt De Coajă De Lămâie
Untul cu coajă de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 414 calorii, 1g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 1,81 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână ierburi, coajă de lămâie, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare includ Ierburi-Unt De Coajă De Lămâie, Gnocchi Cu Unt Brun Cu Rucola Și Coajă De Lămâie, și Unt De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Puneți ierburi pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IerburiIerburi
2
Adăugați untul și coaja de lămâie. Se toacă fin împreună până se combină bine. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
UntUnt
SareSare
3
Transferați pe o foaie de hârtie pergament, așezându-vă pe marginea cea mai apropiată de dvs. Îndoiți hârtia și rotiți-o într-un cilindru, răsucind capetele; înfășurați etanș în folie. Se răcește până se solidifică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Faceți înainte: untul se va păstra la frigider până la 2 săptămâni sau congelat până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Revista