Rabbit alla Caciatora Barese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 651 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 6.37 pe portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline virgin, iepure, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare includ Rețetă de iepure la grătar și marinat (coniglio Marinato Alla Griglia), Focaccia Barese, și Applejack Rabbit.
Instrucțiuni
1
Condimentează făina cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
2
Clătiți și uscați bucățile, inclusiv ficatul, inima și rinichii. Dragați toate bucățile în făină și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu Grosier
3
Într-un cuptor olandez cu fund greu sau la Creuset, încălziți uleiul de măsline până la fumat. Gatiti bucati de iepure, 3-4 la un moment dat, pana se rumenesc inchis si scoateti la farfurie, aproximativ 20 de minute. Când ați terminat cu iepure, adăugați ceapă, ardei iute, ciuperci, roșii uscate și zahăr și gătiți până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Iepure întreg
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Adăugați suc de portocale, vin alb și sos de roșii și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sani De Fazan Daca)
5
Adăugați bucăți de iepure și reduceți focul la foc mic și gătiți 45 până la 50 de minute, până când carnea este fragedă și sosul s-a redus cu două treimi. Verificați condimentele, așezați-le pe platoul de servire, presărați cu coajă de portocală, rozmarin și serviți.