Iepure alla Caciatora Barese

Iepure alla Caciatora Barese
Rabbit alla Caciatora Barese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 651 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 6.37 pe portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline virgin, iepure, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare includ Rețetă de iepure la grătar și marinat (coniglio Marinato Alla Griglia), Focaccia Barese, și Applejack Rabbit.

Instrucțiuni

1
Condimentează făina cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Clătiți și uscați bucățile, inclusiv ficatul, inima și rinichii. Dragați toate bucățile în făină și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Într-un cuptor olandez cu fund greu sau la Creuset, încălziți uleiul de măsline până la fumat. Gatiti bucati de iepure, 3-4 la un moment dat, pana se rumenesc inchis si scoateti la farfurie, aproximativ 20 de minute. Când ați terminat cu iepure, adăugați ceapă, ardei iute, ciuperci, roșii uscate și zahăr și gătiți până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Iepure întregIepure întreg
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Adăugați suc de portocale, vin alb și sos de roșii și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
5
Adăugați bucăți de iepure și reduceți focul la foc mic și gătiți 45 până la 50 de minute, până când carnea este fragedă și sosul s-a redus cu două treimi. Verificați condimentele, așezați-le pe platoul de servire, presărați cu coajă de portocală, rozmarin și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
(2 haunches față, 2 haunches spate și 4 piese de șa).
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista