Iepure în sos de muștar
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, iepure în sos de muștar ar putea fi un excelent fără gluten rețetă pentru a încerca. Acest sos are 545 calorii, 57G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,83 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 586 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați iepure, vin, muștar granulat de țară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Iepure în sos de muștar, Iepure În Sos De Cremă De Muștar, și Picior de iepure prăjit cu slănină și sos de muștar.
Instrucțiuni
Presărați bucățile de iepure cu sare: sareți bine bucățile de iepure și lăsați-le deoparte la temperatura camerei timp de 30 de minute până la o oră.
Încălziți untul la foc mediu într-o tigaie mare de saut cu capac. Se usucă bucățile de iepure și se rumenesc în unt. Faceți acest lucru într – un ritm moderat – nu doriți ca untul să se ardă-și nu lăsați bucățile de iepure să se atingă. Faceți-o în loturi dacă aveți nevoie.
Odată ce iepurele este rumenit, scoateți-l într-un castron.
Adăugați șalotele și rumeniți-le bine. Acest lucru va dura 3-4 minute.
Se toarnă vinul alb și se dă focul la mare. Răsturnați orice bucăți rumenite de pe fundul cratiței cu o lingură de lemn.
Adăugați muștarul, cimbru și apă și aduceți la fierbere. Gustați sosul pentru sare și adăugați câteva dacă este necesar.
Se acoperă iepurele cu sos, se acoperă și se fierbe la foc mic:
Adăugați bucățile de iepure, acoperiți-le cu sosul, apoi lăsați focul la minim. Acoperiți și fierbeți ușor timp de 45 de minute. Vrei ca carnea să fie aproape să cadă de pe os. Ar putea avea nevoie de mai mult timp, dar nu ar trebui să aibă nevoie de mai mult de o oră în total. Iepurii sălbatici au nevoie uneori de mai mult timp.
Când carnea este gata, scoateți-o ușor pe un platou.
Reduceți sosul, adăugați smântână și pătrunjel: dați focul la mare și fierbeți sosul la jumătate. Opriți focul și adăugați smântâna și pătrunjelul. Se amestecă sosul pentru a se combina.
Serviți: întoarceți iepurele în tigaie. Se acoperă cu sosul și se servește imediat.
Serviți acest fel de mâncare cu pâine crustă și un vin alb mare, cum ar fi un Bordeaux alb, amestec alb Cotes du Rhone sau un Chardonnay California cu unt. Dacă preferați berea, încercați să o asociați cu o bere de grâu nefiltrată.