Icebox Rolls
Icebox Rolls este un vegetarian rețetă cu 36 de porții. O porție conține 114 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți drojdie activă, ouă, scurtare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Icebox Rolls, Bunico?s Icebox Rolls, și Icebox Cina Role pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1 cană de apă clocotită peste scurtare într-un castron mare, amestecând pentru a topi scurtarea.
Se lasă să stea 30 de minute sau până se răcește complet.Amestecați drojdia, 1/2 cană de apă caldă și 1 linguriță de zahăr într-o cană de măsurare a paharului; lăsați să stea 5 minute. Bateți ouăle la viteză medie folosind un mixer cu suport greu; adăugați 1/2 cană zahăr și sare.
Adăugați amestecul de scurtare și amestecul de drojdie. Reduceți viteza la scăzut și adăugați treptat 5 căni de făină, bătând până la amestec.Acoperiți și răciți aluatul 12 ore sau până la 5 zile.Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și rotiți până la grosimea de 1/4 inch.
Tăiați cu un tăietor rotund ușor de 2 1/2 inch. Faceți o cută peste mijlocul fiecărui aluat rotund cu un cuțit și pliați în jumătate; apăsați ușor marginile pentru a sigila.
Așezați rulourile pe foi de copt ușor unse.Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 1/2 ore sau până când se dublează în vrac.
Periați uniform cu unt topit.
Coaceți la 400 timp de aproximativ 15 minute sau până se rumenesc.
Ungeți din nou cu unt topit, dacă doriți.