Hummus Edamame cu chipsuri de casă
Edamame Hummus cu Chips-uri de casă ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 135 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți parmezan, tahini, dressing și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Hummus Pesto cu chipsuri de Pita de casă, Hummus preferat de casă cu chipsuri de Pita condimentate, și Hummus de sfeclă prăjită cu chipsuri de Pita de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Gatiti edamame pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de lichid și clătiți sub apă rece.
Într-un robot de bucătărie, piure edamame cu tahini, suc de lămâie, usturoi, chimen, lichid de gătit rezervat, 1 linguriță. sare, 1/2 linguriță. piper și ulei de măsline. Puls în pătrunjel. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 204°.împărțiți fiecare pita în jumătate.
Periați cu pansament; se presară parmezan și sare.
Tăiați fiecare jumătate de pita în 8 pene.
Așezați pe o foaie de copt unsă și coaceți până când sunt crocante și aurii, aproximativ 10 minute. Urmăriți cu atenție spre sfârșitul timpului de coacere, astfel încât chipsurile de pita să nu ardă.
Lăsați să se răcească pe foaia de copt pe un suport de sârmă.
Serviți hummus cu chipsuri de pita și crudite, dacă doriți.