Hummus din aluat de fursecuri
Hummus cu aluat de prăjituri este o rețetă din Orientul Mijlociu care servește 10. Pentru 19 cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 3 g de grăsimi și un total de 71 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Funcționează bine ca aperitiv la preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și cumpărați semințe de in măcinate, extract de vanilie, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu un scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Hummus cu aluat de biscuiți cu unt de arahide, Hummus pentru desert cu aluat de biscuiți cu unt de arahide și Hummus pentru desert cu unt de arahide.
Instrucțiuni
Se toarnă apa fierbinte peste stafide și scorțișoară.
Se lasa sa stea 10 minute, apoi se scurge si se lasa deoparte.
Puneți sosul de mere, untul de arahide, extractul de vanilie, siropul de arțar, uleiul de canola și semințele de in măcinate în bolul unui robot de bucătărie; procesați până la omogenizare. Cu motorul pornit, adăugați încet fasolea garbanzo, stafidele scurse, fulgii de ovăz instant și nuca de cocos. Procesați până când amestecul este omogen sau la consistența dorită.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Hummus. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bollinger Brut Special Cuvee. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.