Hummus cu ardei roșu prăjit în cupe de castraveți
Hummus cu ardei roșu prăjit în cupe de castraveți necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 112 calorii, 6 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare din Orientul Mijlociu. Mergeți la magazin și luați fasole cannellini, frunze de mentă, sare cușer și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Funcționează bine ca aperitiv. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Hummus cu ardei roșu în cupe de castraveți, hummus cu ardei roșu prăjit și hummus cu ardei roșu prăjit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pentru hummus: într-un robot de bucătărie, combinați ardeii, tahini, sucul de lămâie, chimen, sare, piper cayenne dacă folosiți, fasolea și usturoiul. Amestecați până la omogenizare, răzuind părțile laterale ale vasului, dacă este necesar. Asezonați cu sare dacă este necesar.
Transferați humusul într-un castron mic.
Treceți dinții unei furculițe pe lungimea fiecărui castravete de mai multe ori, întorcându-se pentru a face creste de aproximativ 1/8 inch adâncime în piele pe tot parcursul.
Tăiați castraveții în cruce în rondele de 1 inch, pentru un total de cel puțin 1
Folosind capătul mai mic al unei bile de pepene galben sau a unei linguri de măsurare rotunde, scoateți centrul fiecărei runde de castraveți pentru a forma un gol. Folosiți o lingură mică pentru a umple fiecare ceașcă cu hummus, ridicându-se ușor deasupra. Puneți un mic pătrunjel proaspăt, coriandru sau frunză de mentă în partea laterală a umpluturii ca garnitură.
Aranjați ceștile pe un platou și serviți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Hummus în meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Familia Vincent Cremant de Bourgogne]()
Familia Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.