Hrean-Fasole De Ceară Murată

Hrean-Fasole De Ceară Murată
Fasolea de ceară murată de hrean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 139 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de crenguțe de tarhon, crenguțe de mărar, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sandviș cu coaste scurte fierte cu hrean și legume murate, Sandviș cu sardină cu cremă de hrean și ceapă roșie murată, și Salată de "friptură" de vită cu pansament de hrean și ceapă roșie murată rapid.

Instrucțiuni

1
Tăiați capetele tulpinii, astfel încât fasolea să se încadreze în borcane de conserve de dimensiunea unei halbe. Împachetați fasolea în patru borcane de 1 halbă, cu vârfurile în jos. Introduceți usturoiul și crenguțele de mărar și tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
2
Adăugați 1 linguriță fiecare boabe de piper și hrean în fiecare borcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
3
Într-un borcan mare, combinați oțetul cu sarea și zahărul. Închideți borcanul și agitați până când sarea și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați apa și agitați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se toarnă saramura peste fasole; dacă fasolea nu este complet scufundată, completați borcanele cu apă. Închideți borcanele și dați la frigider fasolea cel puțin 24 de ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista