Hot Fudge Sundae tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 9 porții cu 485 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de sare, cacao de copt, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Hot Fudge Sundae tort pentru două, Fudge Sundae Tort, și Minty Fierbinte Fudge Sundae Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă făina, zahărul granulat, 2 linguri de cacao, praful de copt și sarea în tigaie pătrată unsă, 9x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Praf De Copt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se amestecă laptele, uleiul și vanilia cu furculița până se omogenizează. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Lapte
Nuci
Ulei De Gătit
4
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Presărați zahăr brun și 1/4 cană de cacao peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Pudră De Cacao
6
Se toarnă apă peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
7
Coaceți aproximativ 40 de minute sau până când blatul este uscat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Puneți tortul cald în vasele de desert. Se acoperă cu înghețată. Puneți sosul din tigaie pe fiecare porție.