O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Un amestec de zahăr de cofetărie, gălbenușuri de ou, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Hopa! Salată Italiană De Pui, Sos Pesto cremos pentru Lorac OOPs mă refer la Miel, și Jos Sub Tartă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți o chiuvetă sau un vas mare din oțel inoxidabil cu gheață și aranjați un al doilea bol puțin mai mic deasupra gheții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-o cratiță medie grea la foc moderat, combinați laptele, smântâna, zahărul, iarba de lămâie și coaja de lămâie. Gatiti, amestecand des cu o lingura de lemn, pana cand un termometru cu citire instantanee inregistreaza 160 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Iarbă De Lămâie
Cremă
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
3
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine în vasul din oțel inoxidabil așezat peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
4
Lăsați amestecul să se răcească, amestecând ocazional, până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Procesați crema într-un aparat de înghețată, apoi transferați într-un recipient etanș și congelați până se întărește, cel puțin 4 ore și până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
1
Într-un castron mare, amestecați făina și zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați condimentele, dacă doriți, și amestecați pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
3
Adăugați untul și, folosind vârful degetelor sau 2 cuțite, introduceți-l în făină și zahărul cofetarilor până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Adăugați gălbenușurile de ou și folosiți-vă mâinile pentru a amesteca aluatul până se reunește. Împărțiți aluatul în jumătate, apoi frământați ușor fiecare bucată și formați în discuri. Înfășurați aluatul în folie de plastic și răciți-l la frigider timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Aranjați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat, rulați 1 bucată de aluat într-o rundă de 14 inci. Îndoiți aluatul în jumătate, pliați-l din nou în jumătate, apoi desfășurați-l într-o tigaie de 11 inci. Folosind vârful degetelor, potriviți ușor aluatul în partea inferioară și laterală a tigaiei, apoi folosiți un cuțit mic ascuțit pentru a tăia orice exces de aluat. Folosind o furculiță, înțepați fundul cojii de tartă peste tot, apoi congelați timp de 10 minute. Repetați cu a doua bucată de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Formă Tartă
Cuțit
7
Tapetați cojile de tartă cu folie, fixând folia în marginile inferioare, apoi umpleți fiecare cu aproximativ 1 cană greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Coji De Tartă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
8
Coaceți cojile în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 30 de minute, până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați să se răcească complet, apoi îndepărtați folia și greutățile.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
1
Într-o cratiță mare, aduceți 1 inch de apă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Într-un castron mare de cupru sau oțel inoxidabil, combinați gălbenușurile de ou și zahărul și folosiți un tel pentru a bate până se îngroașă și de culoare galben deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Așezați vasul peste tigaia cu apă clocotită și opriți focul. Bateți treptat sucul de lămâie, urmat de limoncello. Începeți să bateți mai energic și continuați să bateți până când zabaione este pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Limoncello
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
1
Puneți înghețata și zabaione în cojile de tartă. Puteți servi desertul așa cum face Chef Bottura, cu susul în jos și oarecum zdrobit, sau puteți servi partea dreaptă în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
înghețată
2
Tipărit cu permisiunea lui Massimo Bottura, bucătarul Osteria Francescana cu trei stele Michelin, din Modena, Italia. Foto: Paolo Terzi.