Homari la grătar cu sos de scufundare din Asia de Sud-Est

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați homari la grătar cu sos de scufundare din Asia de Sud-Est. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 182 calorii, 27G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de homari vii, zahăr brun, pastă de chili asiatică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Creveți la grătar și Scallions cu sosuri de scufundare din Asia de Sud-Est, Homari fierți cu sos de scufundare, și Salată De Vită La Grătar Din Asia De Sud-Est pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți un fierbător de 8 litri plin cu trei sferturi cu apă la fierbere pentru homari.
Se toacă usturoiul și într-un castron se amestecă împreună cu sosul de pește, sucul de lămâie, zahărul brun, apa și pasta de chili. Sosul de scufundare poate fi făcut până în acest moment cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Plonjați 2 homari cu capul înainte în apă clocotită și gătiți 3 minute (homarii vor fi fierți doar parțial).
Transferați homarii cu clești într-o strecurătoare pentru a se scurge și a se răci. Întoarceți apa la fierbere și gătiți restul de 4 homari în același mod.
Când homarii sunt suficient de reci pentru a se descurca, răsuciți cozile și rupeți ghearele la corpul fiecărui homar, aruncând corpurile. Cu foarfecele de bucătărie înjumătățiți cozile (inclusiv cojile) pe lungime. (Nu îndepărtați carnea de coadă sau gheare din scoici.) Homarii pot fi pregătiți până la acest punct cu 1 zi înainte și răciți, acoperiți. (Dacă faceți înainte, răciți homarul imediat și păstrați-l răcit până când este gata de grătar.)
Se toacă coriandru și mentă și se amestecă în sos de scufundare. Măsurați 1/4 cană sos de scufundare pentru a fi folosit pentru ungerea cozilor de homar. Ghearele de grătar pe un raft se așează la 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori, acoperite, întorcându-le ocazional, până când bulele de lichid la capetele deschise, aproximativ 5 minute, și se transferă într-un platou de servire.
Aranjați cozile pe grătar, tăiați părțile în sus și periați cu sos de ungere. Cozi la grătar, acoperite, bătând ocazional, 6 minute sau până când carnea este opacă.
Serviți homarul cu sos de scufundare și jumătăți de var.