Homar " Bouillabaisse
Homar " Bouillabaisse este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,76 USD pe porție. O porție conține 161 calorii, 18g de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, stoc de crustacee și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls, și Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lămâie-crustacee.
Instrucțiuni
Aduceți 4 căni de apă și 2 linguri de sare la fiert într-un vas de 5 galoane.
Așezați un abur sau un suport pentru legume în fundul oalei.
Adăugați homari; abur, acoperit, timp de 14 minute sau până când este gata.
Scoateți carnea din ghearele de homar fierte.
Tăiați fiecare coadă de homar în jumătate, pe lungime; răciți carnea și cozile.
Puneți cartofii într-o cratiță; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie.
Preîncălziți cuptorul la 30
Combinați 1 cană de apă rămasă, stoc, vin și pastă de roșii într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Gatiti la foc mediu-mare 30 de minute sau pana se reduce la 5 cani. Se amestecă restul de 1/8 linguriță sare și piper.
În timp ce stocul se reduce, așezați homarul și cartoful într-un singur strat pe o foaie de copt, păstrând separat.
Coaceți la 300 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Așezați o jumătate de coadă de homar în fiecare dintre cele 8 boluri de supă puțin adânci; așezați 1/2 cană de cartof și 1/4 cană de homar tocat în fiecare castron. Se toarnă aproximativ 2/3 cană amestec de stoc peste fiecare porție; presărați fiecare porție cu 3/4 linguriță de tarhon și piper negru.