Homar Bisque
Homar Bisque este un fără gluten, primar și pescatarian supă. Această rețetă face 20 de porții cu 46 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, lapte, homar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Homar aburit cu sos de ierburi și biscuiți de homar, Homar Bisque, și Homar Bisque.
Instrucțiuni
Se topește untul în cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 5 min. sau până la crocant-fraged, amestecând ocazional.
Adăugați lapte și Neufchatel; gatiti 5 min. sau până când Neufchatel este topit, amestecând ocazional.
Se amestecă ingredientele rămase; gătiți 5 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.