Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați homar și arpagic Bisque. O porție conține 345 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,64 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, făină, carne de homar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar, Biscuiți De Homar, și Biscuiți De Homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală de dimensiuni medii, sotati carnea de homar, ceapa și untul până când ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se amestecă făina în oală. Când toate ingredientele sunt bine amestecate, adăugați lapte, sare și smântână. Gatiti la foc mic pana cand supa s-a ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 160 de dolari pe sticlă.