Holly - Jolly Migdale Fragile
Holly - Jolly Almond friabil ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegetariană are 949 calorii, 15g de proteine, și 52G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,59 USD pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Încercați Holly-Jolly Prajiturele, Holly Jolly Unt De Arahide Cookie-Uri, și Migdale Fragile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o foaie mare de copt; deoparte.
Combinați zahărul și apa într-o cratiță grea de 3 litri. Se aduce la fierbere, amestecând ușor pentru a dizolva zahărul. Spălați cristalele pe părțile laterale ale tigaiei cu o perie mică înmuiată în apă fierbinte. Introduceți un termometru pentru bomboane. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare; gătiți până când termometrul atinge 280 de grade, spălând ocazional cristale.
Reduceți căldura la mediu; amestecați untul și migdalele.
Amestecul va cristaliza, dar va continua să gătească până când amestecul se topește și termometrul înregistrează 306 grade, amestecând adesea pentru a amesteca zahărul topit cu zahărul cristalizat. Turnați rapid amestecul pe foaia de copt pregătită.
Lasă să se răcească. Când este întărit, rupeți în bucăți. A se păstra la temperatura camerei într-un recipient etanș.