Herby tăiat fripturi

Herby tăiat fripturi
Herby redus fripturi necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 8 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, lacto ovo vegetarian și FODMAP are 42 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 4 fani. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați cartofi făinoși, frunze de dafin, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 2%. Fripturi cu conținut scăzut de grăsimi, Fripturi cu usturoi și arpagic, și Fripturi de Oregano și lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță mare cu apă la fierbere și încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați cartofii în jumătăți sau sferturi în funcție de mărimea lor. Sfat în tigaie, lăsați căldura să revină, apoi fierbeți timp de 6-10 minute până când începeți să se înmoaie în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se scurge într-o strecurătoare și se întoarce în tigaie. Cu capacul pus, agitați cartofii până când marginile se umflă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Lăsați cartofii până se răcesc suficient pentru a se descurca. Tăiați jumătate din bucăți o dată cu un cuțit mic și umpleți alternativ cu dafin sau cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare, fie în cuptor, fie pe plită, până când untul devine auriu. Răsturnați cu grijă cartofii și întoarceți ușor grăsimea (cleștele sunt cele mai bune pentru asta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Presărați sare de mare și piper negru după gust și prăjiți timp de 1-1 ore până când sunt crocante și aurii, întorcându-se la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista