Herby tăiat fripturi
Herby redus fripturi necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 8 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, lacto ovo vegetarian și FODMAP are 42 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 4 fani. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați cartofi făinoși, frunze de dafin, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 2%. Fripturi cu conținut scăzut de grăsimi, Fripturi cu usturoi și arpagic, și Fripturi de Oregano și lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă la fierbere și încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Tăiați cartofii în jumătăți sau sferturi în funcție de mărimea lor. Sfat în tigaie, lăsați căldura să revină, apoi fierbeți timp de 6-10 minute până când începeți să se înmoaie în jurul marginilor.
Se scurge într-o strecurătoare și se întoarce în tigaie. Cu capacul pus, agitați cartofii până când marginile se umflă.
Lăsați cartofii până se răcesc suficient pentru a se descurca. Tăiați jumătate din bucăți o dată cu un cuțit mic și umpleți alternativ cu dafin sau cimbru.
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare, fie în cuptor, fie pe plită, până când untul devine auriu. Răsturnați cu grijă cartofii și întoarceți ușor grăsimea (cleștele sunt cele mai bune pentru asta).
Presărați sare de mare și piper negru după gust și prăjiți timp de 1-1 ore până când sunt crocante și aurii, întorcându-se la jumătate.