Harira proprie a lui Hajar-supa Națională a Marocului

Harira proprie a lui Hajar-supa Națională a Marocului
Propria Harira a lui Hajar-supa Națională a Marocului ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 490 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de boia de ardei, fasole garbanzo, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Djemman El Fna Supa Harira, Supă De Năut: Harira, și Supă Ramadan (Harira).

Instrucțiuni

1
Clătiți și alegeți fasolea fava dacă nu le puteți obține, atunci folosiți fasole uscată/lima/unt și naut. Înmuiați peste noapte în apă pentru a acoperi. Metoda de înmuiere rapidă; așezați fasolea într-o oală mare de supă și adăugați 2 litri de apă fierbinte. Aduceți apa la fierbere timp de 5 minute. Opriți focul și înmuiați fasolea timp de 1 1/2 până la 2 ore. Strângeți fiecare fasole fava și năut între degetul mare și primele două degete pentru a îndepărta pielea. Set aside.In oală mare de supă la foc mediu, gătiți ceapa și carnea (puiul poate fi folosit, precum și carnea de vită sau deloc carne, deși niciodată carne de porc) amestecând ocazional, până când ceapa este moale și translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De UntFasole De Unt
Fasole FavaFasole Fava
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați turmeric, ghimbir, boia de ardei și 2 litri de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic, adăugați fasole fava, naut și gătiți, acoperite, până când fasolea este fragedă. 1 până la 1 1/2 ore, în funcție de fasole.Tăiați mărunt roșiile, pătrunjelul și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
TurmericTurmeric
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Adăugați acest amestec împreună cu pasta de roșii, lintea, piperul, sucul de lămâie și picurați 1/2 din lămâia stoarsă și sare după gust. Acoperiți și gătiți până când lintea este fragedă 20 până la 25 de minute.Aduceți înapoi la fierbere și faceți o suspensie destul de groasă (făină și apă) cu 1/2 cană de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
LinteLinte
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Adăugați acest lucru în supa clocotită amestecând foarte rapid pentru a evita cocoloașele. Se fierbe un minut amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
5
Adăugați nucșoară și chimen. Aduceți supa la foc mediu, doriți doar o barbotare lentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
6
Adăugați paste (se pot folosi și paste orzo sau supă mică, deși prefer întotdeauna vermicelli) și gătiți până se înmoaie. Gustați și adăugați sare după gust și reglați piperul. Când supa este încălzită, puneți Harira în boluri individuale pentru supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
7
Serviți imediat cu pene de lămâie, pâine plată marocană ("Khoubz-ul meu dur funcționează bine) sau baghetă franceză crustă. Această supă trebuie să fie catifelată, nu prea groasă.Timpul de pregătire nu include înmuierea boabelor.NB: Harira se mănâncă tot anul, nu numai la Ramadan. În Maroc, nucșoara este măcinată până la o pulbere mai întunecată și foarte înțepătoare. Dacă nu puteți găsi sau face nucșoara în acest fel, atunci vă recomand să cumpărați cea mai proaspătă nucșoară pe care o puteți găsi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Pană De LămâiePană De Lămâie
Pâine PlatăPâine Plată
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții10
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista