Ham ' n biscuiți Elvețieni
Biscuiții Elvețieni Ham ' n necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 5 porții cu 453 calorii, 20g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți, brânză elvețiană, șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Încercați Șuncă și biscuiți Elvețieni, Ham ' n biscuiți Elvețieni, și Biscuiți Elvețieni Cu Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Se amestecă șuncă conservată, ceapă uscată, 1 linguriță de semințe de Mac și margarină împreună într-un castron până se combină bine.
Separați biscuiții; apăsați 5 biscuiți pe o foaie de copt unsă, astfel încât fiecare biscuit să fie turtit și aproximativ 3 1/2 inci în diametru.
Puneți aproximativ 2 linguri de amestec de șuncă în centru fiecare biscuit turtit.
Îndoiți feliile de brânză elvețiană pentru a se rupe în sferturi și așezați 4 sferturi deasupra șuncii.
Puneți amestecul de șuncă rămas peste bucățile de brânză elvețiană.
Pe o suprafață de lucru înmuiată, apăsați ușor restul de 5 biscuiți în cercuri de 4 inci.
Așezați un cerc de biscuiți de 4 inci pe fiecare biscuit acoperit și întindeți ușor biscuitul superior pentru a acoperi umplutura. Apăsați ușor marginile împreună, dar nu sigilați bine împreună.
Presărați fiecare biscuit umplut cu un vârf de semințe de mac pentru garnitură.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blaturile de biscuiți se rumenesc și umplutura este fierbinte, 10 până la 15 minute.