Halibut, scoici și Pancetta cu Escarolă

Halibut, scoici și Pancetta cu Escarolă
Halibut, scoici și Pancetta cu Escarole este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $16.07 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 628 calorii, 85g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel cu frunze plate, bulion de pui, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cazinou scoici cu Pancetta, Scoici cu Pancettan și Scallions, și Cazinou scoici cu Pancetta.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulion, lămâie, usturoi, cimbru, frunze de dafin și 1/2 linguriță. ardei la fiert într-o oală mare. Reduceți căldura și adăugați escarole și scoici. Acoperiți oala; se fierbe până se deschid scoicile, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
EscarolaEscarola
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați pancetta și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 4 minute. Cu o lingură cu fante, transferați pancetta pe un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Presărați peștele cu sare și restul de 1/2 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Puneți peștele în tigaie și gătiți la foc mediu până când marginea de jos pare rumenită, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați unt, apoi întoarceți peștele și gătiți până la opac în centru, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Lingurați escarola și scoicile în 4 boluri de servire, turnând suficient bulion pentru a acoperi. Completați fiecare cu un file de pește, câteva bucăți de pancetta prăjită și câteva frunze de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
EscarolaEscarola
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista