Halibut, scoici și Pancetta cu Escarolă
Halibut, scoici și Pancetta cu Escarole este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $16.07 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 628 calorii, 85g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel cu frunze plate, bulion de pui, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cazinou scoici cu Pancetta, Scoici cu Pancettan și Scallions, și Cazinou scoici cu Pancetta.
Instrucțiuni
Aduceți bulion, lămâie, usturoi, cimbru, frunze de dafin și 1/2 linguriță. ardei la fiert într-o oală mare. Reduceți căldura și adăugați escarole și scoici. Acoperiți oala; se fierbe până se deschid scoicile, aproximativ 15 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pancetta și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 4 minute. Cu o lingură cu fante, transferați pancetta pe un prosop de hârtie.
Presărați peștele cu sare și restul de 1/2 linguriță. pepper.
Puneți peștele în tigaie și gătiți la foc mediu până când marginea de jos pare rumenită, 3 până la 5 minute.
Adăugați unt, apoi întoarceți peștele și gătiți până la opac în centru, aproximativ 3 minute.
Lingurați escarola și scoicile în 4 boluri de servire, turnând suficient bulion pentru a acoperi. Completați fiecare cu un file de pește, câteva bucăți de pancetta prăjită și câteva frunze de pătrunjel.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.