Halibut prăjit lent cu sparanghel ras și salată de fenicul

Halibut prăjit lent cu sparanghel ras și salată de fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul prăjit lent cu sparanghel ras și salată de fenicul. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 327 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $6.7 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulbul de fenicul, pătrunjelul, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Salată de sparanghel și fenicul ras, Halibut Fript Cu Salată De Legume De Primăvară Rasă, și Salată De Fenicul Ras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați sucul de lămâie și muștarul încastron mic. Treceți treptat în ulei, apoi adăugațicapete. Condimentați pansamentul după gust cu sareși piper. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei și rewhisk înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați 1 suliță de sparanghel plat pe suprafața de lucru. Folosind un cojitor de legume, radețiparanghel în benzi lungi subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
3
Așezați fâșiile de paranghel într-un castron mediu cumarne ras. Faceți înainte: poate fi făcut4 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Coat foaie de copt cu ramă cuspray Nonstick.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Amestecați pesmetul,brânza, ierburile și coaja de lămâie într-un alt castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
BrânzăBrânză
IerburiIerburi
3
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Se toarnă untul topit. Folosind furculița, aruncațiincorporați uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Așezați fileurile de halibut pe coacerea pregătităfoaie, distanțată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
6
Se presară cu sare șipiper. Împărțiți pesmetul între filetepentru a acoperi partea de sus (aproximativ 1/3 cană fiecare), presândpentru a adera. Faceți înainte: se poate face 1 orăînainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
SareSare
7
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți halibutpână când este opac în centru, aproximativ 20 de minute.Porniți broiler. Se fierbe halibutul doar până lapâinefirimiturile încep să se rumenească, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
9
Așezați 1 file de halibut pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
10
Se toarnă pansament peste sparanghel și feniculamestec; aruncați pentru a acoperi. Salata de sezon la gustcu sare și piper. Împărțiți salata întreplăci și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SparanghelSparanghel
11
Pe porție: 511,5 kcal calorii,
12
3% calorii din grăsimi, 20,1 g grăsimi,
13
4 g grăsimi saturate,
14
6 mg colesterol,
15
1 g carbohidrați,
16
3 g zaharuri totale,
17
0 g carbohidrați net,
18
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Revista